Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (3.77 secunde)
Duceam o viata extraordinara, aveam carti, citeam mult si aveam un contact deosebit cu pacientii. - Daca va simteati impacat, de ce ati plecat?
Apoi am plecat la Sighisoara, unde am facut gradinita germana si apoi scoala germana, un mare noroc pentru mine, pentru ca am intrat in contact cu o disciplina incredibila, cea germana.
- L-a slefuit societatea, adica toti cei care au intrat in contact cu el si care si-au dat seama ca au de a face cu un om deosebit. ... - Apartamentul avea, spre norocul nostru, doua intrari, una inspre Cismigiu (Schitu Magureanu, daca nu ma insel) si cealalta din strada Cobalcescu nr.
FARCAS) Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi pana cand nu ne maturizam.
Intr-o noapte, baietii de acolo i-au spus ca au avut un contact cu obiectele si sub apa. Deci ele isi continuau drumul si sub suprafata marii.
Comandorul Fravor zbura cu un F/A-18F Super Hornet cand a primit ordin sa-si opreasca manevrele de antrenament si sa se indrepte spre noi coordonate, pentru o sarcina reala, de interceptare a unui contact neidentificat.
"In 1992, organizatia m-a ajutat sa iau contact cu metode de pregatire occidentala. Acestea m-au ajutat la formarea mea ca om, dar si sa-mi pun in practica abilitatile native de lider, care s-au slefuit si perfectat.
Vizita la Rast Primul contact cu Craiova si Fundatia "Gazeta de Sud" s-a stabilit in luna mai, avand ca proiect de colaborare organizarea unei campanii pentru ziua de 1 Iunie, finalizata cu un real succes.
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
Purtatorul de cuvant al Casei Albe a anuntat ca presedintele Bush a purtat mai multe convorbiri pe aceasta tema cu premierul Tony Blair si ca responsabilii cu securitatea din cele doua tari se afla in contact permanent.
Mai mult, Popescu a mai spus ca "PC va deveni un partid foarte puternic" si a dat asigurari ca nu a a avut "niciun fel de legatura, contact, angajament sau o alta forma de colaborare cu Securitatea".
Am avut contact prin anul 1985 cu un cetatean libanez care era suspect de activitate potrivnica tarii. Numele libanezului nu a fost facut public.
"Nu am fost chemati" La randul lui, presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ieri ca cei in masura sa elaboreze o strategie postaderare sunt "cei care au contact cu Guvernul", partidele de opozitie putand contribui doar cu unele amendamente.
Dreptul englez trebuie cunoscut pentru ca, data fiind mobilitatea crescanda a fortei de munca, tot mai multi cetateni romani vor intra in contact direct cu acesta", a precizat Irina Olivia Popescu, o tanara avocata craioveana.
"Va rog sa studiati HG nr. ... Am mai stabilit ca din doua in doua luni sa avem sedintele biroului la Bucuresti, in prezenta sefilor celor doua Camere, pentru a lua si Domniile lor contact cu realitatea din teritoriu", a spus edilul-sef din Baia Mare.
PSR vine in schimb cu un nou program de guvernare, prin care incearca sa salveze ce se mai poate salva, bazandu-se pe un contact direct cu oamenii.
Cetatenii interesati sa se implice in observarea referendumului din 19 mai sint invitati sa sune la telefon 0721-264.482, sau pe e-mail la [email protected], persoana de contact:
"Se face campanie in contact direct cu cetateanul", a precizat secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea. Liberalul s-a aratat convis de faptul ca cetatenii Romaniei sunt constienti de ceea ce se petrece si ca vor merge sambata la vot pentru demisia presedintelui.
Absenta fizica nu este un lucru care sa puna probleme, poate erau ocupati cu redactarea motiunii de cenzura, insa nu am primit niciun fel de observatii scrise si nu am avut niciun fel de contact cu vreun reprezentant al PD.
"Trebuie sa fie un contact cu Romania si Bulgaria. Nu pot sa le tratez asa cum tratez o tara vecina, precum Serbia.
google-analytics.com